Ouder Peuter Gym

Woensdag in de Tinnegieter Beuningen
9.30 – 10.15 u. voor 1,5 tot 3 jaar
10:30 – 11:15 u. 3 tot 4 jaar

Samen met je peuter lekker aan de peutergym. Als je peuter goed leert lopen, rollen, springen, gooien en vangen, klauteren en balanceren maar ook vallen, kan hij/zij in alle opzichten groeien.

We maken hiervoor gebruik van allerlei uitdagende klim en klauter toestellen, maar ook materialen zoals een bal, pittenzakjes, ballonnen en slingers.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over De Hazenkamp Gymsports

De Hazenkamp Gymsports uit Nijmegen levert een bijdrage aan het topturnen in Nederland, het professionaliseren en stimuleren van gymnastiek en turnen in Nijmegen en omstreken en het toegankelijk maken van onze sport voor een ieder die daar belangstelling voor en baat bij heeft. Op top-, wedstrijd- en recreatief niveau is De Hazenkamp een brede vereniging waar de leden ieder op hun niveau, veilig en met plezier kunnen sporten.

We zijn erg trots op het feit dat onze vereniging met z’n 1500 leden één van Nijmeegs grootste sportclubs is!

De Hazenkamp Gymsports

Voorwaarden aanbieding

  • 2 tot 4 jaar
  • € 220,00

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.