Pianolessen voor kinderen

Pianokids geeft pianolessen aan kinderen. De pianolessen duren 30 minuten en worden één keer in de week gegeven. De leerling krijgt dan huiswerk mee naar huis en er wordt verwacht dat er goed wordt geoefend. De pianolessen worden gegeven aan de Palinggracht 114 in Beuningen. Kindpakket Beuningen vergoed een gedeelte van de jaarprijs €225. Er wordt uitgegaan van 42 lessen voor een heel jaar. De lessen kosten 15 euro en eenmalig een bedrag voor de lesboeken van 30 euro. Er wordt van de cliënt verwacht het resterende bedrag van €435 bij te betalen.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Pianokids

Pianokids geeft pianolessen aan kinderen t/m 18 jaar. Uit eigen ervaring weet ik dat muziekles en muziek maken een heerlijke manier is om je als persoon verder te ontwikkelen. Vooral voor kinderen is dit een goede manier om zich te ontwikkelen. Door bezig te zijn met een instrument groeit je concentratie, focus, verbeelding en creativiteit enorm. Om het jaar wordt er geprobeerd een concertje te organiseren waar kinderen kunnen laten horen wat ze allemaal hebben geleerd aan vrienden en familie. Zo raakt iedereen weer gemotiveerder en heb je een doel om naar toe te leren.

Extra instructie

Van de leerling wordt verwacht dat er thuis goed geoefend wordt. Dat betekent dat er een piano of keyboard thuis moet staan. Het hoeft geen nieuwe te zijn. Zolang er op geoefend kan worden is het goed.

Pianokids

Voorwaarden aanbieding

  • 4 tot 18 jaar
  • € 660,00

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.