Zwemlessen voor diploma A

Kinderen van 5 tot 18 jaar krijgen de kans om hun zwemdiploma A te halen. De vergoeding geeft recht op het volledige traject van het behalen van zwemdiploma A.

Daarbij zijn de volgende toelatingseisen van toepassing:

1. Kinderen moeten de Nederlandse taal spreken.
2. Zwemlessen zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.
3. De kinderen hebben 1 jaar de tijd om hun zwemdiploma te behalen.

De borg voor de polsbandjes t.w.v. € 15 euro blijven voor rekening van de cursist/ouders. Na inlevering van het polsbandje wordt dit bedrag door zwembad De Plons terug betaald.

Wanneer u zich aanmeldt voor de zwemlessen, willen wij u verzoeken onderstaande link te kopiëren. Via deze link schrijft u zich ook in via de site van zwembad De Plons en zullen zij uw volledige gegevens ontvangen.

www.zwembaddeplons.nl/activiteiten/zwemdiploma-a

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Zwembad de Plons

Zwembad de Plons is een overdekt recreatief zwembad in Beuningen. Wij beschikken over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een verwarmd instructiebad van 17 meter. U kunt bij ons terecht voor recreatief zwemmen, zwemlessen en allerlei verschillende watersporten en –activiteiten, zoals aquajogging, aquarobic en reuma zwemmen. Naast deze activiteiten bieden wij u de mogelijkheid om kinderfeestjes bij ons te vieren. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van onze 20 meter lange waterglijbaan, sauna en whirlpool

Extra instructie

Let op:  Om de boeking bij zwembad De Plons definitief te activeren, willen wij u verzoeken u uw kind ook aan te melden via de website van het zwembadwww.zwembaddeplons.nl/activiteiten/zwemdiploma-a

Zwembad de Plons

Voorwaarden aanbieding

  • 5 tot 18 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.