40 muzieklessen blaasinstrumenten (eigen bijdrage van €55)

Lijkt het jou leuk om een instrument te leren bespelen? Dat kan bij Koninklijke Fanfare U.L.T.O. We geven les op saxofoon, trompet, trombone, bugel en hoorn. We leiden op voor het officiële HAFABRA diploma Je krijgt iedere week privé les van een gediplomeerde muziekleraar en mag na enige tijd gratis deelnemen aan het jeugdorkest. De lessen zijn op dinsdagmiddag en -vroege avond en op woensdagmiddag en vrijdagavond (geen saxofoon). Je mag 3 gratis proeflessen volgen om te kijken of het instrument bij je past. Het instrument krijg je in bruikleen van ons. Voor de lesboeken moet je zelf zorgen.

Aanvullende informatie:
• De vereniging levert een jas voor buiten optredens. Kinderen moeten zelf een donkere (spijker) broek en een witte blouse regelen
• Iedereen heeft bij ons recht op 3 gratis proeflessen alvorens ze hoeven te besluiten of ze lessen willen volgen.

• Normaal onderhoud aan het instrument is voor rekening van U.L.T.O., onderhoud tgv onzorgvuldig gebruik is voor rekening van de leerling.
• De kinderen moeten zelf zorgen voor het lesboek en voor rietjes voor de saxofoon.
• Kinderen kunnen pas na verloop van tijd deelnemen aan de groepsles.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen/Ewijk

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. (Uit Lust Tot Oefenen) Winssen/Ewijk is een actieve muziekvereniging opgericht in 1878.
De vereniging bestaat uit de Fanfare, de muziekschool, het jeugd(opleidings-)orkest, een slagwerkgroep, dweilorkest Brulto en een twirl/majorette groep. De vereniging telt ongeveer 75 leden/leerlingen. Naast de orkesten zijn er ook verschillende ensembles die vaak speciaal voor de gelegenheid worden samengesteld.
Iedere week repeteren alle groepen in ons eigen ULTO Muziek Centrum aan de Notaris Stephanus Roesstraat3 in Winssen. Op de muziekschool wordt les gegeven op diverse koper- en houten blaasinstrumenten en slagwerk. Gediplomeerde leraren leiden op tot het HaFaBra
D-niveau(voorbereiding conservatorium).

Regelmatig verzorgen de diverse groepen optredens, concerten en serenades. De twirlgroep begeleid de Fanfare bij straatoptredens. Naast deze optredens gaan ze regelmatig naar wedstrijden.
Ieder jaar organiseert U.L.T.O. de avond 4-daagse van Winssen. Tijdens de start worden de wandelaars uitgeleide gedaan door onze jeugd met diverse optredens en op de slotavond worden de wandelaars feestelijk ingehaald door de Fanfare.
Verder speelt de Fanfare vaak bij de intocht van Sinterklaas, tijdens de Carnavalsoptocht, op Koningsdag en bij de doden herdenking op 4 mei. Naast deze straat optredens geven zij jaarlijks ook enkele concerten. Bij voorbeeld het Kerstconcert, het KNUS concert met de collega fanfares uit de gemeente Beuningen, Maestro en enkele uitwisselingsconcerten. Om de twee jaar is er een speciaal concert te denken aan Pirates of de Caribean en Fast Lane.
Het jeugdorkest treed op tijdens het KNUS concert, op de basisscholen in Ewijk en Winssen, bij de Kerst- en de Paasviering in Winssen en bij KBO en Zonnebloemactiviteiten.
De Slagwerkgroep begeleid de Fanfare bij straatoptredens en verder treden zij op op de basisscholen in Ewijk en Winssen en bij de Pronkzitting.
Brulto tref je overal waar het feest is. Tijdens de Pronkzitting en bij de 4-Daagse zijn ze er zeker bij.
Naast het eigen Muziek Centrum is U.L.T.O. ook eigenaar van de Muziekkoepel in Winssen.
Jaarlijks houden de leden allerlei acties voor het behoud van de vereniging en de beide gebouwen.
Te denken hierbij aan de Potgrond actie in het voorjaar, Appels & Peren in de herfst en Kerststerren in december.

Regelmatig ontvangen we zeer royale giften van de Vrienden van ULTO , bijeengebracht door hun verjaardagskaartenactie, en van BijWa de Kringloopwinkel in Ewijk.

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen/Ewijk

Voorwaarden aanbieding

  • 8 tot 18 jaar
  • € 225,00

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.