Het kindpakket wordt Klavervierpas!

Het Kindpakket en de regeling Meedoen worden per 1 januari 2023 gebundeld in een nieuw en gebruiksvriendelijk passysteem. Inwoners van onze gemeente die een bijstandsuitkering hebben, krijgen automatisch de Klavervierpas. Met deze pas kunnen zij direct bij een aanbieder hun budget besteden. De pas werkt als een pinpas. Met de Klavervierpas kan een pashouder meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijgt men korting bij lokale winkels.

Met de komst van de Klavervierpas verdwijnt het Kindpakket. Je kunt nog een aanvraag doen voor het Kindpakket tot 23 december 2022. Daarna kun je vanaf 1 januari 2023 de Klavervierpas aanvragen wanneer je denkt hiervoor in aanmerking te komen via de website www.klavervierpas.nl

 

Welkom bij het Kindpakket Beuningen

Gemeente Beuningen maakt het leven van haar inwoners graag zo makkelijk mogelijk. Dat geldt ook voor kinderen die opgroeien in een gezin waar niet zoveel geld is. Alle kinderen krijgen met het Kindpakket de kans om leuke dingen te doen, te sporten en zonder zorgen naar school te gaan. Het kindpakket bevat verschillende regelingen die de ouders en de kinderen een handje helpen met meedoen.

Direct Kindpakket aanvragen

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.