Waalspetters aan het Waalstrand

Ben je tussen 8 en 12 jaar en wil je hutten bouwen, kunstwerken maken en spannende dingen beleven? Meld je dan aan voor de Waalspetters aan het Waalstrand.
Op 19, 20, 22 en 23 juli organiseert Het Dijkmagazijn een hele dag strandpret.

De Beuningse uiterwaarden bieden volop ruimte om rond te struinen en je fantasie op hol te brengen. En er is voldoende materiaal om iets mee te doen: takken om hutten te bouwen, zand en klei om beelden te maken, jutvondsten op het waalstrand voor kleurrijke mozaïeken. En waar je verder zelf maar zin in hebt om te doen en te maken. Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep. En wie wil kan broodjes roosteren boven een knapperend houtvuurtje. Let op: geen nylon kleding aandoen vanwege brandgevaar. En stevige (dichte) schoenen vanwege prikplanten, en kleding die vies mag worden.

De Waalspettersweek is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Geef per dag op wanneer je wilt meedoen. Ouders mogen vanwege Corona-maatregelen niet meedoen, er is voldoende begeleiding.
Waalspetters aan het Waalstrand, Beuningen: 19, 20, 22, 23 juli, telkens van 10.00-15.30 uur, start en eindpunt het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Opgeven is verplicht, geef je voor elke dag apart op. Materialen, eten en drinken zijn inbegrepen en kosten niets voor deelnemers via het Kindpakket Beuningen. Zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Het Dijkmagazijn

Wie zijn wij?
Het Dijkmagazijn is een stichting met een bestuur, een vaste medewerker en ruim 50 vrijwilligers. Vanzelfsprekend draagt iedereen natuur en landschap een warm hart toe. Belangrijker nog is de bijdrage te leveren aan de verbinding tussen mensen en natuur. Vrijwilligers zetten zich daarvoor bijvoorbeeld in als schoolgids om met leerlingen en docenten het veld in te gaan. Anderen zijn publieksgids om met gezelschappen de natuur in te trekken. Weer anderen organiseren aktiviteiten voor kinderen (en hun ouders). Een paar vrijwilligers werken in de horeca of administratie.

Wat doen we?
NAAR BUITEN
Stichting Het Dijkmagazijn lokt op allerlei manieren mensen naar buiten: veldlessen voor scholieren en natuuractiviteiten voor kinderen. Volwassenen bieden we excursies, workshops en trainingen aan. Voor veel activiteiten werken we samen met anderen.

VERBINDING EN ZORG
Met dit gevarieerde aanbod aan buitenactiviteiten verbinden we deelnemers met hun leefomgeving. Die verbondenheid is een voorwaarde voor goede zorg voor deze leefomgeving. Hoe dat kan, laten we zien met een milieu-educatief aanbod. Vooral voor scholen heeft Het Dijkmagazijn daarvoor een gevarieerd lesprogramma.

Extra instructie

Let op!  Draag kleding die vies mag worden die niet van nylon is gemaakt vanwege brandgevaar en stevige (dichte) schoenen vanwege prikplanten.
Materialen, eten en drinken zijn inbegrepen en kosten niets voor deelnemers via het Kindpakket Beuningen.

Opgeven is verplicht!  Geef voor elke dag apart op wanneer je wilt meedoen. 19, 20, 22, 23 juli, telkens van 10.00-15.30 uur, start en eindpunt het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen

Ouders mogen vanwege Corona-maatregelen niet meedoen, er is voldoende begeleiding!
 

Het Dijkmagazijn

Voorwaarden aanbieding

  • 8 tot 12 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.