Kids Bootcamp

Kids Bootcamp is een leuke actieve buitensport waarbij samenwerken, plezier en bewegen centraal staan. lekker de natuur in om leuke spelletjes te spelen en tegelijkertijd kracht, conditie, balans en coördinatie trainen. Ben jij niet bang om een beetje vies te worden en vindt je het leuke om lekker buiten te sporten en uitgedaagd te worden? Dan ben je bij Kids Bootcamp aan het juiste adres!

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over B-outdoor sports

B-outdoor Sports is dé professionele buitensport organisatie. Sinds 2012 helpen wij met succes, kinderen en volwassenen met het behalen van sportieve doelstellingen. Op mooie locatie's in Wijchen en Beuningen verzorgen wij trainingen die aansluiten op uw doelstelling. Groepstraining, Small Group Training en Personal Training. De Groepstrainingen worden verzorgd door vier zéér ervaren trainers die rekening houden met uw niveau! Rob de Haan, eigenaar en tevens trainer/coach verzorgt Personal Training én Small Group Training. Persoonlijk contact, begeleiding op maat, veilig en verantwoord bewegen dát is waar wij voor staan!

B-outdoor sports

Voorwaarden aanbieding

  • 6 tot 16 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.