Boogschieten - 8 maanden lidmaatschap voor 1x per week

Boogschieten heeft een lage drempel. Ook zonder training kun je een pijl best een heel eind laten vliegen. De uitdaging zit ‘m in de controle over de vlucht van de pijl. Je hele lichaam is daarbij van belang. Je heupen en benen zorgen voor stabiliteit, je schouders en armen leveren de kracht; de focus, ‘voelen’ dat je goed staat, inschatten van afstand, richten – dat zit allemaal tussen je oren.

Alle onderdelen van het schieten moeten op elkaar afgestemd zijn. Een goed schot is niet alleen een kwestie van techniek, maar vooral ook het resultaat van fysieke en mentale rust en concentratie. Bij boogschieten heb je eigenlijk geen directe tegenstander. De enige die je moet overwinnen om een goede schutter te worden ben je zelf.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Shin Sei Ryu

Onze school richt zich met name op aikido, kendo, iaido, junior ninjaschool en boogschietkunst. We noemen dit bewust geen vechtsporten; vechten is niet de essentie van onze stijl: “Een gevecht dat je niet hebt hoeven leveren is een gewonnen gevecht.”
Shin Sei Ryu staat voor relaxen, zelfvertrouwen, respect, creativiteit, discipline en groei. Ontwikkeling op lichamelijk en geestelijk niveau staan centraal in zowel de filosofie als de persoonlijke begeleiding.
De echte junior ninjaschool, met Walker sensei, is gericht op kinderen van 5 tot 10 jaar. Kinderen maken op een speelse manier kennis met verschillende populaire budosporten als judo, karate, aikido, kendo en iaido.
Bij de ninjaschool pikken de kids vanzelf van alles op wat in het dagelijks leven (thuis en op school) van pas kan komen. Het ontstaat vanzelf op een speelse en sociale manier.
De disciplines die de kinderen leren noemen we opzettelijk geen vechtsporten; het is beter om stevig in je schoenen te staan dan te vechten.

Shin Sei Ryu

Voorwaarden aanbieding

  • 12 tot 18 jaar
  • € 225,00

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.