Schoolreisje

Eén keer per twee jaar gaan we een dag met de kinderen van groep 1 t/m 8 op schoolreisje.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Basisschool De Wegwijzer

Kindcentrum De Wegwijzer is er voor kinderen van 0 tot 13 jaar en hun ouders/verzorgers. Binnen het KC de Wegwijzer wordt kinderopvang, peuterspeelzaalwerk en basisonderwijs onder een dak integraal aangeboden.

Op KC De Wegwijzer begeleiden we onze kinderen van 0 tot 13 jaar in hun ontwikkeling. Deze begeleiding richt zich op hun zelfontplooiing, hun zelfstandigheid, hun creatieve denken, hun oplossend vermogen en hun leergierigheid, waarbij we recht doen aan verschillen. Door onze kinderen uit te dagen en te begeleiden in hun nieuwsgierigheid & leergierigheid ten aanzien van de wereld om hen heen, en ze daarbij te leren delen met elkaar, vertellen aan elkaar, vragen durven stellen, zich kwetsbaar op te stellen en ze te leren openstaan voor kritiek, zullen ze goed voorbereid aan de maatschappij kunnen deelnemen.
Dit doen we in een veilige, positieve, toekomstgerichte en stimulerende omgeving.

Basisschool De Wegwijzer

Voorwaarden aanbieding

  • 4 tot 12 jaar
  • € 25,00

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.