Lidmaatschap turnen

•Wie: Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar

• Wanneer: iedere vrijdagavond van 16.00 tot 20.00 uur

• Contactpersoon voor nadere informatie: Elly Bremer, Telefoon 024 – 677 55 64

• Leiding: Elly Bremer

Turnen is plezierig om te doen, het is goed voor de motorische ontwikkeling en voor de sociale omgang met anderen. Bij S.V. De Korenbloem werken we met het NTS ( Nationaal Turn Systeem ) voor het aanleren van officiële oefenstof.

Wij behandelen in onze lessen allerlei basisvormen van bewegen, zoals: rollen, duikelen, springen, klauteren, balanceren, zwaaien en soms ook bewegen op muziek. Daarnaast komen ook diverse turntoestellen zeer regelmatig aan bod, zodat er altijd voldoende uitdaging is. Op deze manier komen de kinderen in aanraking met een grote variatie aan bewegingscultuur, zodat zij een enorm goede basis krijgen voor welke tak van sport dan ook. Tevens leren kinderen hun grenzen kennen, er mee omgaan en eventueel verleggen.

Klik hieronder om de kindpakket regeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een kindpakketregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Sportvereniging de Korenbloem

Sporten is gezond voor lichaam en geest, daarmee vertel ik u niets nieuws, maar waarom nu juist bij Sportvereniging De Korenbloem?

Sportvereniging De Korenbloem is opgericht op 9 november 1956 en telt op dit moment zo’n 150 leden, waarvan ongeveer 50 jeugdleden. Wij zijn een zogenaamde multisport-vereniging dat wil zeggen; u kunt bij ons terecht voor diverse sporttakken,. Sporten doen wij op recreatieve basis; niets moet. Toch proberen wij met hulp van professionele trainers het beste, sportief, uit je te halen. Immers een wedstrijd ga je in om te winnen en bij training, turnen, kleutergym en boksen( weerbaarheid) wil je, ieder op zijn eigen niveau, toch optimaal presteren. Maar S.V. De Korenbloem is vooral ook een gezellige vereniging, waar contacten gemaakt en onderhouden worden Activiteiten die wij, voor de jeugd met hulp van diverse vrijwilligers organiseren zijn:
– Open dag en instuif voor kleutergym en Turnen
–clinics boksen weerbaarheid
– St. Nicolaasfeest
S.V. De Korenbloem is dus op meerdere manieren een vereniging in beweging . Nieuwe actieve leden zijn altijd welkom. Kom gerust eens kijken of nog beter meedoen op een van onze trainingsmiddagen, immers voor iedere sporttak geldt, eerst 2x gratis meedoen en pas dan beslissen.
Ocatie waar de sporten gegeven worden: Sporthal de Kloosterhof aan de Kapittelweg in Weurt
Ik hoop je binnenkort, namens alle leden van S.V. De Korenbloem te mogen verwelkomen en een sportieve en plezierige tijd bij onze vereniging toe te wensen.
Namens Sportvereniging De Korenbloem
Marianne Schut
Voorzitter

Sportvereniging de Korenbloem

Voorwaarden aanbieding

  • 6 tot 9 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.