Urban Dance lidmaatschap

Heerlijk dansen op de allernieuwste beats. Killermoves en dansen net als in een videoclip. Het is leuk om te doen en goed voor je conditie. We volgen de hiphoptrends en moves en bewegen met veel plezier. Iedereen is bij Confidans welkom en mag zichzelf zijn, we willen geen onderlinge strijd tussen de dansers. Wacht dus niet langer…
Ga naar onze website www.confidans.nl voor een korte sfeerimpressie van de urban dance-les. Of check het lesrooster voor de eerstvolgende les die jij gratis kunt volgen.

Klik hieronder om de kindpakket regeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een kindpakketregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Confidans

Onze lessen zijn voor jong en oud en je kan altijd instromen. Voldoende sporten, bewegen en dansen hebben bovendien een positieve invloed op de
leerprestaties, sociale en motorische ontwikkeling van. Ten slotte is de jeugd ook de levensfase waarin talenten worden ontdekt en ontwikkeld.
Je goed voelen bij dans ongeacht je kwaliteiten.

Confidans

Voorwaarden aanbieding

  • 4 tot 18 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.