Kidsclub zwemmen / 3 maanden

Deze aanbieding geldt voor één kwartaal;

Tijdens de Kidsclub staat plezier en bewegen centraal. Want 45 minuten lang bewegen en spelen in het water is niet alleen leuk, maar vooral ook gezond voor ieder kind. Hierbij worden kinderen die plezier hebben in het water uitgedaagd zich verder te bekwamen in de zwemsport. Er wordt gezorgd voor een afwisselend programma van o.a. snorkelen, survival, plankspringen, balspellen, zwemslagen, zwemmend redden, en ga zo maar door. Daarbij gaat het niet om het leveren van prestatie, maar om het maken van plezier. De Kidsclub is dan ook niet diploma gericht.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Zwembad de Plons

Zwembad de Plons is een overdekt recreatief zwembad in Beuningen. Wij beschikken over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een verwarmd instructiebad van 17 meter. U kunt bij ons terecht voor recreatief zwemmen, zwemlessen en allerlei verschillende watersporten en –activiteiten, zoals aquajogging, aquarobic en reuma zwemmen. Naast deze activiteiten bieden wij u de mogelijkheid om kinderfeestjes bij ons te vieren. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van onze 20 meter lange waterglijbaan, sauna en whirlpool

Zwembad de Plons

Voorwaarden aanbieding

  • 5 tot 18 jaar
  • € 69,00

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.