Junior Ninjaschool - 8 maanden lidmaatschap voor 1x per week

Junior Ninjaschool is gericht op kinderen van 5 tot 10 jaar. Tijdens de lessen maken de kinderen op een speelse manier kennis met verschillende populaire krijgs- en verdedigingskunsten zoals Judo, Karate, Aikido, Kendo, Laido en Boogschieten. De Junior Ninjaschool is met name gericht op weerbaarheid, samenwerken, beheersen van agressie, discipline, respect voor jezelf en elkaar en natuurlijk plezier hebben!

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Shin Sei Ryu

Onze school richt zich met name op aikido, kendo, iaido, junior ninjaschool en boogschietkunst. We noemen dit bewust geen vechtsporten; vechten is niet de essentie van onze stijl: “Een gevecht dat je niet hebt hoeven leveren is een gewonnen gevecht.”
Shin Sei Ryu staat voor relaxen, zelfvertrouwen, respect, creativiteit, discipline en groei. Ontwikkeling op lichamelijk en geestelijk niveau staan centraal in zowel de filosofie als de persoonlijke begeleiding.
De echte junior ninjaschool, met Walker sensei, is gericht op kinderen van 5 tot 10 jaar. Kinderen maken op een speelse manier kennis met verschillende populaire budosporten als judo, karate, aikido, kendo en iaido.
Bij de ninjaschool pikken de kids vanzelf van alles op wat in het dagelijks leven (thuis en op school) van pas kan komen. Het ontstaat vanzelf op een speelse en sociale manier.
De disciplines die de kinderen leren noemen we opzettelijk geen vechtsporten; het is beter om stevig in je schoenen te staan dan te vechten.

Shin Sei Ryu

Voorwaarden aanbieding

  • 5 tot 10 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.