FC Peuter Profs: voetbaltraining voor kinderen tussen 2 en 7 jaar

Veel peuters willen graag met een bal spelen. Bij het voetbal start een kind vaak als het 5 jaar is. Het blijkt dat veel ouders het jammer vinden dat ze zo lang moeten wachten tot dat hun peuter op voetbal kan. Voetbal voor de allerkleinsten, peuters en kleuters, van 2 tot en met 7 jaar oud, dus. Dat is FC Peuter Profs.

Bij FC Peuter Profs worden de trainingen gegeven door ervaren trainers, waaronder oud-NEC’er Lorenzo Davids.

Sporten met jonge kinderen vraagt om een specifieke aanpak. Bij FC Peuter Profs geven we voetbaltraining, maar we laten kinderen vooral met aangepaste technieken ervaren hoe leuk sporten is! Spelenderwijs worden (lichte) voetbaltechnieken aangeleerd en bouwen kinderen conditie op. Leren dribbelen, ballen aannemen, op doel schieten en veel plezier beleven! Peutervoetbal is dé ideale aftrap voor een geleidelijke overstap naar een voetbalvereniging.

De trainingen worden gegeven in drie groepen bestaande uit de leeftijdscategorieën van 2 en 3 jaar, van 4 en 5 en van 6 en 7 jaar. De kinderen worden in deze drie groepen opgesplitst zodat we ze de best mogelijke voetbalervaring mee kunnen geven. Er wordt in de trainingsopzet en -duur rekening gehouden met de leeftijd van uw kind.

FC Peuter Profs biedt uw kind leuke trainingen. Bovendien krijgt u voor uw kind een complete kleding voetbalset (incl. voetbalschoenen) plus attributenset (een bal, bidon, handdoek en tas). Alles in de FC Peuter Profs-kleuren en stijl.

Voor de kleding en materialen/attributen staan elders twee andere aanbiedingen op de site.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over FC Social Work

FC Social Work bestaat uit een drietal pijlers: sportactiviteiten voor peuters en kinderen van 2 tot en met 7 jaar, welzijnswerk voor jongeren van 8 tot en met 18 jaar en activeringstrajecten voor jongvolwassenen van 16 tot en met 35 jaar.

Onder de noemer FC Peuter Profs bieden wij onze voetbaltrainingen voor de allerjongsten aan.

Extra instructie

U zal na het aanmelden bij Kindpakket Beuningen gevraagd worden het inschrijfformulier op de website in te vullen. Bij dit inschrijfformulier kunt u de kledingmaten van uw kind doorgeven en overige informatie invullen die wij nodig hebben. http://fcpeuterprofs.nl/inschrijvingen

FC Social Work

Voorwaarden aanbieding

  • 2 tot 8 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.