Ontdek onze kinder- en tienercollectie: bon t.w.v. € 25

Bij Bristol vind je alles onder één dak: kwalitatieve en voordelige schoenen, kleding en accessoires voor jong en oud. Ook onze nieuwste kinder- en tienercollectie is een absoluut pareltje; van stijlvolle sneakers voor jongens tot leuke laarsjes voor meisjes. Voeg daar nog trendy T-shirts, truien, rokjes en broeken aan toe en jouw kinderen stelen gegarandeerd de show. Wat dacht je van nog een coole rugzak of een mooie tas? Kortom, voor elk wat wils… bij Bristol!

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Bristol

Bij Bristol shop je voor betaalbare modische mode voor het hele gezin. Ook als je sportief bent aangelegd is er ook een ruime keuze in merksportkleding en merksportschoenen. Ben je opzoek naar leuke accessoires om je nieuwe outfit compleet te maken? Ook dat hebben we voor je! Voor elke gelegenheid kan je dus slagen bij de Bristol.

Extra instructie

De voucher kan niet verzilverd worden via de webshop van Bristol !

 

Bristol

Voorwaarden aanbieding

  • 1 tot 18 jaar
  • € 25,00

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.