Peutervoetbal bij FC Dreumes

Vind u het ook belangrijk dat uw peuter actief bezig is, plezier heeft met leeftijdsgenootjes in combinatie met een actieve rol van u als ouder?
Waarbij niet alleen voetbal en plezier het middelpunt moet zijn, maar ook vanuit de pedagogische kant met betrekking tot de totale ontwikkeling van uw peuter. Zoals kleuren herkennen, chronologisch tellen en veel meer leuke maar vooral leerzame spellen.

Laat dan deze kans niet schieten....., vanaf 13 maart 2019 starten de trainingen bij De Tinnegieter in Beuningen.

Klik hieronder om de kindpakket regeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een kindpakketregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over FC Dreumes Peutervoetbal

Waarom peutervoetbal?

Er is peutergymnastiek, peuterzwemmen, peuterballet en nog veel meer sportieve activiteiten voor de kleintjes waarbij kennismaking met het sporten centraal staat. Maar, er en dat is enigszins verbazend, niet bij het voetbal in Nijmegen en omgeving en al helemaal niet waarbij de ouders/verzorgers actief mee doen met hun kind. Helaas blijkt uit onderzoek dat veel ouders het jammer vinden dat zij, zo lang moeten wachten totdat hun peuter op voetbal mag.

Hier gaat FC Dreumes verandering in brengen, mijn doel is om zoveel mogelijk peuters en ouders/verzorgers op een laagdrempelige, plezierige manier kennis te laten maken met voetbal en bewegen.

FC Dreumes Peutervoetbal

Voorwaarden aanbieding

  • 0 tot 6 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.