Squla Lidmaatschap voor 1 jaar.

Oefenprogramma voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8. Het was een raar (school)jaar. Veel kinderen op de basisschool liepen een leerachterstand op. Om die reden biedt Leergeld 2 Stromenland jullie een lidmaatschap aan van Squla voor 1 jaar.
Kinderen uit groep 1 en 2 kunnen gebruik maken van Squla WoordExtra.

Squla wil dat alle kinderen met plezier naar school gaan zodat ze goed meekomen op school. Oefenen met Squla geeft ze zelfvertrouwen en leerplezier. Het online oefenprogramma is een aanvulling, bedoeld als hulpmiddel, om elk kind op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo te stimuleren. Doordat ze oefenen op hun eigen niveau, boeken ze snel vooruitgang.

* Vol zelfvertrouwen naar school
* Betere schoolresultaten
* Met plezier leren

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Leergeld 2 Stromenland

Stichting Leergeld 2stromenland is medio 2010 opgericht en actief in de gemeenten Beuningen, Wijchen, Druten en West Maas en Waal. Leergeld probeert te voorkomen dat kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders weinig tot geen financiƫle middelen hebben, in een sociaal isolement terechtkomen. Als wettelijke en overige voorliggende voorzieningen niet afdoende steun bieden, kan de stichting zelf hulp bieden in de vorm van directe betaling aan bijvoorbeeld sportverenigingen, scouting, muziek- of dansscholen.

Extra instructie

Let op: Na goedkeuring ontvang je een mail met een unieke code, deze kun je activeren op www.squla.nl/activeren. Het lidmaatschap loopt één jaar en stop automatisch.

Leergeld 2 Stromenland

Voorwaarden aanbieding

  • 6 tot 13 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.