Telekids Musicalschool Mini's

Voor deze cursus bedragen de kosten € 307,70. Wij vragen u dan ook om een eigen bijdrage van € 82,70


Musical les voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 6 jaar. Elke les een combinatie van zingen, dansen en acteren. Per week 1 uur les.
Er kan gekozen worden voor 34 lessen (hele seizoen, september t/m juni) of voor 17 lessen (september t/m januari of februaro t/m juni).
www.telekidsmusicalschool.nl

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Telekids Musicalschool / RTL Talent Academy

Visie/Ideologie:
“Voor iedere muziekdocent die je ontslaat, moet je 100 politieagenten aannemen”
[Kurt Masur – Dirigent]

Cultuuronderwijs voor de jeugd helpt onze samenleving vooruit; het is goed voor iedereen met welke talenten dan ook om muziek te maken, samen te werken en een doel te verwezenlijken. Daar zetten wij ons 100% voor in, door als Stichting in samenwerking met RTL alle kinderen van Nederland te bereiken en te enthousiasmeren zich uit te laten dagen door ons lesprogramma.

Missie:
Musicalles voor iedereen
Wij dagen alle kinderen door middel van musicalles uit zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

We laten alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

Telekids Musicalschool / RTL Talent Academy

Voorwaarden aanbieding

  • 4 tot 7 jaar

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.