Cursus Hip Hop (alle groepen) 2 cursussen achter elkaar

De lessen worden verzorgd door Anne, voormalig & meervoudig Nederlands Kampioen en behaalde finale plaatsen op Europese en Wereldkampioenschappen Hip Hop met het team To Bounce. In de Hip Hop danslessen maken de leerlingen kennis met de grondslag van Hip Hop. Zij leren zowel de basis moves als de nieuwe trends van Hip Hop kennen. In de lessen staat ontwikkeling van de muzikaliteit, zelf verzekerdheid en natuurlijk het hebben van plezier centraal.
Naast het leren van de choreografie wordt eigen creativiteit en inbreng van de leerlingen gestimuleerd. Leerlingen worden betrokken bij het proces van het creëren van de dansen. Tijdens de eindshows is er voor leerlingen ook de mogelijkheid om de door hen zelf gecreëerde choreografieën te vertonen voor het publiek, zo willen wij onze leerlingen stimuleren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over The Dance Department

Normen en waarden waar belang aan wordt gehecht bij Dansschool The Dance Department Beuningen zijn eenheid, respect, jezelf kunnen zijn en samen plezier maken! We hechten veel belang aan het creëren van een pedagogisch veilig leerklimaat. Er is voor ieder wat wils bij ons in de dansstudio. Al vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht voor de leukste danslessen van Beuningen en omgeving. Iedereen die van dansen houd kan zijn plekje komen vinden in een van onze lessen.

www.dansschooltddbeuningen.nl

The Dance Department

Voorwaarden aanbieding

  • 4 tot 18 jaar
  • € 240,00 € 220,00

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.