Een winkel of vereniging aanmelden

Bij de start van Kindpakket Beuningen hebben we heel veel winkels, scholen, verenigingen en andere organisaties gevraagd of zij als aanbieder wilden deelnemen aan het Kindpakket. Heel veel van hen hebben meteen “ja” gezegd en zijn nu onder het aanbod te vinden op onze website. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat u een boeking wil plaatsen bij een organisatie die nog niet op de website staat. Bijvoorbeeld omdat vriendjes ook bij deze vereniging zitten of dat deze winkel dichtbij is. Hieronder leest u hoe wat u daarvoor kunt doen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat een winkel of vereniging zich aansluit bij Kindpakket Beuningen?
Stuur ons via het contactformulier de naam, het adres en eventueel een contactpersoon van de winkel, vereniging, school of andere organisatie bij wie u graag een boeking wilt kunnen plaatsen. Klik op de knop hieronder om naar het contactformulier te gaan. U kunt ons ook bellen of een ‘Bericht sturen’ in het menu 'Mijn gegevens'. Wij nemen dan namens u contact op om te kijken of deze organisatie zich als aanbieder wil aansluiten bij Kindpakket Beuningen. En hopelijk vindt u hun aanbod binnenkort terug op de website!

Ik wil een aanbieder aanmelden

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.