Sjors Sportief en Sjors Creatief

Bewegen is heel goed voor de gezondheid en cultuur maakt slimmer! Uw gemeente vindt het daarom belangrijk dat kinderen de kans krijgen om nieuwe dingen te proberen. Samen met Sjors Sportief en Sjors Creatief kunt u kennismaken met nieuwe sporten en creatieve activiteiten. 

Kennismaken met sport en cultuur in uw gemeente
Een judolesje proberen? Of misschien leren kanovaren of een middagje knutselen? Via Sjors Sportief en Sjors Creatief is dit mogelijk! Veel verenigingen organiseren een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit. U kunt hier aan meedoen! U mag zoveel uitproberen als u wilt en dit kan ook gezellig samen met vrienden of vriendinnen. Dus laat de tablet en tv maar uit en ga lekker sporten of creatief bezig zijn! 

Hebt u vragen of wilt u informatie?
De activiteiten van Sjors Sportief en Sjors Creatief vallen niet binnen het kindpakket, maar zijn aanvullend. Een overzicht van alle activiteiten in onze gemeente vindt u in het Sjors Sportief boekje van Beuningen. U kunt ook een kijkje nemen op de website www.sjorssportief.nl. De activiteiten kunnen direct geboekt worden bij Sjors Sportief en Sjors Creatief. 

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.