Sjors Sportief en Sjors Creatief

 

Bewegen is heel goed voor je gezondheid en van cultuur word je nóg slimmer! Jouw gemeente vindt het daarom belangrijk dat kinderen de kans krijgen om nieuwe dingen te proberen. Samen met Sjors Sportief en Sjors Creatief kun jij kennismaken met nieuwe sporten en creatieve activiteiten. 

 

Kennismaken met sport en cultuur in jouw gemeente
Zou je weleens een judolesje willen proberen? Of misschien leren kanovaren of een middagje knutselen? Via Sjors Sportief en Sjors Creatief is dit mogelijk! Veel verenigingen organiseren een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit. Jij kunt hier aan meedoen! Je mag zoveel uitproberen als je wilt en dit kan ook gezellig samen met vrienden of vriendinnen. Dus laat je tablet en tv maar uit en ga lekker sporten of creatief bezig zijn! 

Heb je vragen of wil je informatie?
De activiteiten van Sjors Sportief en Sjors Creatief vallen niet binnen het kindpakket, maar zijn aanvullend. Een overzicht van alle activiteiten in onze gemeente vind je in het in het Sjors Sportief boekje van Beuningen. Je kunt ook een kijkje nemen op de website www.sjorssportief.nl. De activiteiten kunnen direct geboekt worden bij Sjors Sportief en Sjors Creatief.