Spelregels voor aanbieders

  • Alle inschrijvingen van potentiële aanbieders worden zorgvuldig gecontroleerd en getoetst door onze medewerkers. U ontvangt binnen vier weken per e-mail een bevestiging of afwijzing.
  • Projectorganisatie Kindpakket Beuningen maakt bij een goedgekeurde boeking door een gebruiker van het Kindpakket direct het verschuldigde bedrag over op uw rekening. Let op, dit geldt niet voor aanbieders van 'Leuke dingen en acties'.  
  • Aanbieders hebben hun eigen digitale omgeving binnen Kindpakket Beuningen, alsmede hun eigen pagina waarop zij de organisatie en het aanbod presenteren.
  • Aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het vullen en actueel houden van bovengenoemde informatie. Wij behouden het recht voor om ongepaste content te redigeren of te verwijderen.
  • Aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van een bestelling door een gebruiker van het Kindpakket, alvorens deze aan de gebruiker mee te geven. Gebruikers ontvangen een bevestigingsmail met een code, die gematcht kan worden met de code die u als aanbieder ontvangt. Productuitgifte zou alleen plaats moeten vinden bij een juiste match.

 

 

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.