Stichting Perspectief

 

Stichting Perspectief wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Dit geldt natuurlijk ook voor kinderen! Om hierin te ondersteunen biedt Stichting Perspectief hulp voor kinderen vanuit het project 'Aangenaam kennis te maken'. 

 

Extra ondersteuning vanuit Stichting Perspectief
Stichting Perspectief is er voor extra ondersteuning naast Kindpakkket Beuningen. Vind je het leuk om mee te doen met activiteiten? Maar weet je niet zo goed hoe je dat aanpakt of wat je precies wilt doen? Dan kan Stichting Perspectief je een handje helpen. Samen met een 'bruggenbouwer' (een vrijwilliger van de stichting) kun je kijken welke activiteiten voor jou leuk kunnen zijn. Je wordt geholpen met het aanvragen van de activiteit en andere vragen die je nog hebt. Als je dat wilt, kan de bruggenbouwer ook (een aantal keer) met je meegaan naar de activiteit zelf! 

Activiteiten
De stichting biedt onderstaande vier activiteiten aan via het kindpakket. Klik hier om direct naar het aanbod van Stichting Perspectief te gaan. Wanneer je  (hieronder) op de naam van de activiteit klikt word je direct doorgelinkt naar de activiteit.

  1. Woemi-soos: creatieve, spannende, fantasievolle en sportieve kinderactiviteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar. 
  2. Teenz-only feest: een feest (één keer per maand) voor kinderen van 12 tot 16 jaar waar van alles te doen is. 
  3. Jongerencafé 16+: een café voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar waar van alles te doen is. 
  4. Huiswerkbegeleiding: ondersteuning in kleine groepen voor middelbare scholieren. 

Heb je vragen of wil je informatie?
Je bent altijd welkom bij het Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 024 67 50 939. Op de website www.stg-perspectief.nl vind je meer informatie over de stichting. We plannen graag een gesprek met je in waarin we kijken wat we voor je kunnen doen.