Inspiratie

Fietsenwinkels, kledingzaken, huiswerkbegeleiders, sport- en muziekverenigingen: ondernemers en verenigingen staan in de rij om deel te nemen aan het kindpakket in Beuningen. Logisch. Met weinig moeite bereikt u veel meer klanten. En het kost helemaal niets. Als uw product of dienst is goedgekeurd door de gemeente als onderdeel van een (minima-)regeling en toegevoegd op het platform, hoeft er niets meer te gebeuren. Mensen met een beperkt budget nemen uw product af, de gemeente vergoedt.

De voordelen van samenwerken met de gemeente:

 • Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van een samenwerking met de gemeente op het gebied van minima- en kortingsregelingen voor inwoners. Dit zijn de belangrijkste argumenten:

  • Deelname aan de regelingen binnen de gemeente is een gemakkelijke manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

  • Zonder een euro uit te geven maakt u extra reclame.

  • U kweekt eenvoudig meer naamsbekendheid en goodwill.

  • Het is nog makkelijk ook.

  • Inwoners kunnen via de website verschillende producten en diensten afnemen. Zij zien automatisch wat er mogelijk is binnen hun budget. Dat kan variëren van een flinke korting tot een totale vergoeding. Wijzigt uw aanbod binnen de regeling? Met een paar klikken werkt u alle gegevens bij.

Ondersteuning als u producten of diensten aanbiedt

Het gebruik spreekt voor zich. Loopt u toch tegen vragen aan waarover u even wilt overleggen? Daarvoor hebben we Bureau Minima Regelingen opgericht. Dit is de klantenservice voor ieder bedrijf of iedere vereniging die iets aanbiedt. We helpen u graag! Neem contact met ons op.

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.