Contact opnemen

 

Heb je een vraag of ben je ergens niet tevreden over? Onze medewerkers helpen je graag. Op deze pagina zie je hoe je met ons in contact kunt komen.

Stuur ons een bericht

Heb je al een kindpakket? Dan kun je ons via jouw persoonlijke omgeving een bericht sturen. Als je ingelogd bent, ga je naar 'Mijn Overzicht' en klik vervolgens op 'Bericht sturen' (bij het envelopje). Hier kun je je bericht typen en direct versturen naar Projectorganisatie Kindpakket Beuningen. Je ontvangt een reactie via e-mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is.


Vul het contactformulier in
Vul je gegevens en je vraag/opmerking hiernaast in op het contactformulier. Houd er rekening mee dat we ons best doen om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Het lukt ons helaas niet altijd om dezelfde dag nog op jouw ingezonden formulier te reageren. Heb je direct een reactie nodig? Kies er dan voor om ons te bellen.


Bel ons op
Op werkdagen kun je tussen 9:00 en 12:00 uur bellen naar 033 30 35 461. Ben je al bekend in ons systeem? Houd dan je BSN bij de hand, dan kunnen we snel jouw gegevens oproepen als dat nodig is. 


Ik wil een organisatie aanmelden
Bij de start van Kindpakket Beuningen hebben we heel veel verenigingen, winkels, scholen en andere organisaties benaderd om te vragen of zij aanbieder wilden worden. Heel veel organisaties hebben al ja gezegd, maar er is natuurlijk altijd plek voor nieuwe aanbieders. Ken jij een winkel, vereniging, school of andere organisatie bij wie jij graag boekingen zou willen plaatsen via het kindpakket? Dan nemen wij graag namens jou contact op om te kijken of deze organisatie zich wil aansluiten bij Kindpakket Beuningen. Stuur ons de naam, het adres en eventueel een contactpersoon van de winkel, de vereniging of de school die jij graag zou willen laten toevoegen aan het kindpakket. Dat kan via het contactformulier hiernaast of via telefoon.


Over ons
Kindpakket Beuningen wordt uitgevoerd door Projectorganisatie Kindpakket Beuningen. Wij voeren het beleid van de gemeente Beuningen op het gebied van minimaregelingen voor kinderen uit. Dat betekent dat wij de aanvragen en declaraties behandelen, aanbod werven en contact hebben met de gebruikers van minimaregelingen. Daarbij worden persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. 

 

 
Vul bovenstaande code in