Hoe plaats ik een boeking bij het Kindpakket Beuningen?

Stap 1: na goedkeuring van de aanvraag ontvangt u inloggegevens voor uw persoonlijke online omgeving. Inloggen doet u op de startpagina in het menu ‘Inloggen’. Kinderen van 12 jaar of ouder kunnen met hun eigen gegevens inloggen en zelfstandig regelingen aanvragen/boeken.

Stap 2: klik op de startpagina onder ‘Aanbod’ op de knop ‘bekijken’ in de aanbieding naar uw keuze.

Stap 3: volg de aanwijzingen om het aanbod voor deze aanwijzingen te bekijken.

Stap 4: selecteer de persoon binnen uw gezin voor wie de aanbieding bedoeld is en klik op de knop ‘versturen’.

Stap 5: u ontvangt een bevestiging per e-mail. Soms moeten aanbieder en/of ouders nog toestemming geven. Dit kan enkele dagen duren.

Stap 6: met de bevestigingsmail uitgeprint of digitaal via uw telefoon kun u uw aanbieding ophalen bij de aanbieder. In geval van een dienst, bijvoorbeeld bij een lidmaatschap van de voetbalvereniging, vervalt deze stap. U ontvangt in dat geval een instructie van de aanbieder.

Staat de vereniging of winkel van uw voorkeur er niet bij?

Doet uw favoriete winkel of sportvereniging niet mee? Schroom niet en stuur ons een bericht. Wij doen graag een poging om de ondernemer of de penningmeester ervan te overtuigen om mee te doen.

 

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.