School

Op schoolreis, op de fiets naar de middelbare school, bijles waar nodig: via het Kindpakket kan het! 

Voor wie is deze regeling?
Voor kinderen van 4 tot 18 jaar.

Wat houdt deze regeling in?
De school organiseert vaak activiteiten. Dit is bijvoorbeeld een schoolreis of bezoek aan een museum. Deze regeling zorgt ervoor dat elk kind de kans krijgt hieraan mee te doen. Maar er zijn ook dingen die buiten school om gaan. Bijvoorbeeld een fiets als uw kind naar de middelbare school gaat of nieuwe schoolspullen. Alles in deze regeling heeft te maken met school. Let op: hierbij gaat het niet om de vrijwillige ouderbijdrage. U bent niet verplicht deze te betalen. 

Ik heb een boeking geplaatst, en nu?
De scholen zijn zelf ook aanbieder in het Kindpakket. De gemeente betaalt het geld direct aan de school. Let op: wanneer de kosten hoger zijn, moet u het overige bedrag zelf bij betalen. Dit staat dan in de omschrijving bij de school. 
Wacht bij een aanvraag voor een fiets, reis buitenland, schoolkosten, bijles of schoolspullen totdat Stichting Leergeld contact met u opneemt. 
 

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.