Sport en Cultuur

Elk kind moet kunnen sporten of bijvoorbeeld muziekles kunnen volgen. Als dat financieel niet mogelijk is, helpt de gemeente Beuningen. De gemeente Beuningen betaalt dan bijvoorbeeld (een deel van) het lidmaatschap, sportkleding of een muziekinstrument.

Voor wie is deze regeling?
Voor kinderen van 0 tot 18 jaar.
 
Wat houdt deze regeling in?
Elk kind heeft recht op lidmaatschap bij een sport- of muziekvereniging en (sport)attributen, zoals bijvoorbeeld een hockeystick of blokfluit. Het totale tegoed van elke regeling kan dus besteed worden voor meerdere lidmaatschappen of benodigdheden, totdat het tegoed op is.

Ik heb een boeking geplaatst, en nu?
De sport- en muziekverenigingen zijn zelf aanbieder in het Kindpakket. De gemeente betaalt het geld direct aan de sport- of muziekvereniging en die neemt contact met u op.

Let op: wanneer de kosten hoger zijn, moet u het overige bedrag zelf bij betalen. Dit staat dan in de omschrijving bij de vereniging. 
Dit geldt ook voor sportkleding en (sport)attributen, die u soms bij de vereniging kunt aanschaffen of in winkels.

Bekijk hier het aanbod in de categorie "Sport en cultuur lidmaatschappen" of "Sport en cultuur benodigdheden"

 

 

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 9:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur op telefoonnummer 033 30 35 461. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.